Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
 
 
ΦΥΤΩΡΙΑ ΦΑΚΙΟΛΑ
Ελαιόδεντρα, Εσπεριδοειδή & Οπωροφόρα Μεσολόγγι

Στο φυτώριο μας “Φυτώρια Φακιολά” το οποίο εδρεύει στο Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας, για περισσότερα από 45 χρόνια, παράγουμε μόνοι μας και διαθέτουμε προς πώληση δέντρα όπως ελαιόδεντρα, εσπεριδοειδή και οπωροφόρα, όλες τις ποικιλίες και στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας με αγάπη, μεράκι και προσήλωση παράγουμε μία μεγάλη ποικιλία από φυτώρια ελιάς, οπωροφόρα και εσπεριδοειδή με στόχο να καλύψουμε τις ανάγκες σας. Στηριζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία μας είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε καλά τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς και να ανταποκρινόμαστε σε οποιοδήποτε πρόβλημα ή απαίτηση του κάθε πελάτη.

 
 
 
 
 
 
Σκοπός μας είναι η υπεύθυνη παραγωγή δέντρων όλων των ειδών δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην παραγωγή υγιών, εύρωστων και ανθεκτικών φυτών που ευδοκιμούν στον ευρύτερο ελληνικό χώρο.

Τα φυτώρια μας φροντίζονται και παρακολουθούνται από ιδιωτικό γεωπόνο για τη σωστή ανάπτυξή τους. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα φυτώρια που θα παραλάβετε από εμάς είναι υγιεί και αυξημένης παραγωγικότητας.

Τα “Φυτώρια Φακιολά” είναι αναγνωρισμένα από την Ε.Ε. Πιστοποιημένα από το ΚΕΠΠΥΕΛ (Κέντρο Ελέγχου Πιστοποίησης Πολλαπλασιαστικού Υλικού και Ελέγχου Λιπασμάτων) νομού Αιτωλοακαρνανίας και συνοδεύονται με καρτελάκι φυτουγειονομικής κατάστασης.

Νέα άδεια λειτουργίας φυτωριακής επιχείρησης Τύπου ΑΝΟ 110/11-3-13 Εμπορίας Πολλαπλασιαστικού Υλικού Τύπου ΔΝΟ 141/11-3-13

 
 
 
 


ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Η μακροχρόνια πορεία μας, η υψηλή τεχνολογία καθώς και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που παρέχουμε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πώληση αποτελούν εχέγγυα της προστιθέμενης αξίας μας προς τον πελάτη.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια.

 
 
 
 
 
Επισκεφτείτε το φυτώριο μας
και προμηθευτείτε τα δέντρα που σας ενδιαφέρουν σε προσιτές τιμές ή επικοινωνήστε
μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.