Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
 
 
 
ΤΑ ΦΥΤΩΡΙΑ ΜΑΣ
Φυτώρια Φακιολά | Ελαιόδεντρα, Εσπεριδοειδή & Οπωροφόρα Μεσολόγγι

Στο φυτώριο μας “Φυτώρια Φακιολά” το οποίο εδρεύει στο Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας, καθημερινά εργαζόμαστε με κέφι και μεράκι, ώστε να σας προσφέρουμε τα καλύτερα δέντρα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές. 

Με σκοπό να καλύψουν τις απαιτήσεις των πελατών μας, προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις μεθόδους μας και κάνουμε σημαντικά βήματα ανάπτυξης, παράγοντας βελτιωμένες ποικιλίες από φυτώρια. Το αποτέλεσμα είναι φυτά με αυξημένη παραγωγικότητα και εξαιρετική αντοχή σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

 
 
 
 
 
ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ
ελαιόδεντρα, εσπεριδοειδή και οπωροφόρα από όλες τις ποικιλίες.
 
Ελαιόδεντρα επιτραπέζιας ελιάς:
Καλαμών, Αγρινίου - Αμφίσσης Εμβολιασμένα σε υποκείμενο Αγριλίδι βουνού
 
Ελαιόδεντρα λαδοελιάς:
Κορωνέικο, Ντόπια εμβολιασμένα σε υποκείμενο Αγριλίδι βουνού
 
Ελαιόδεντρα επιτραπέζιας ελιάς:
Καλαμών, Αγρινίου - Αμφίσσης Εμβολιασμένα σε υποκείμενο σπόρο άγριας ελιάς
 
Ελαιόδεντρα λαδοελιάς:
Κορωνέικο, Ντόπια εμβολιασμένα σε υποκείμενο σπόρο άγριας ελιάς
 
Διαθέτουμε και μοσχεύματα ελιάς έτοιμα προς φύτευση.
 
 
Εδώ και δύο χρόνια η επιχείρησή άρχισε να ασχολείται και με την παραγωγή αγριλιδίου από σπόρο (κουκούτσι) άγριας ελιάς. Φτιάχνουμε το υποκείμενο αγριλίδι μόνοι μας και το εμβολιάζουμε όπως ήδη γίνεται από χρόνια σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Αναπτύσσεται σε ειδικό έδαφος για την αποφυγή παθογόνων μικροοργανισμών. Είναι ένα φυτό δοκιμασμένο, υγιείς παραγωγικό απευθύνεται σε σύγχρονες καλλιέργειες και είναι πιστοποιημένο δίνοντάς σας τα απαραίτητα έγγραφα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Για περισσότερες πληροφορίες σας συνιστούμε να απευθυνθείτε σε ένα γεωπόνο που ασχολείται με την δενδροκομία και με κάποιον παραγωγό που ήδη έχει ελαιώνα με υποκείμενα από σπόρο αγριλίδι. 

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι αναλαμβάνουμε μεγάλες παραγγελίες οποιασδήποτε ποικιλίας σε συνεργασία με εσάς το εμβόλιο να είναι από ελαιώνα ή περιβόλι της επιλογής σας και σε ότι υποκείμενο επιθυμείτε.
 
 
 
 
 
 
 
Επισκεφτείτε το φυτώριο μας
και προμηθευτείτε τα δέντρα που σας ενδιαφέρουν σε προσιτές τιμές ή επικοινωνήστε
μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.